Bruidsmode Groningen

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een bruidsmodezaak in de buurt van Groningen? Kom dan naar Bruidshuis Bij Marij in Franeker en vind dé trouwjurk van jouw dromen! Wij bieden een ruim assortiment van bekende bruidsmode merken in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Daarnaast hebben wij in onze winkel meer dan 200 modellen op voorraad. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken en al jouw favoriete trouwjurken te passen!

Bruidsmode Groningen
BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Bruidshuis Bij Marij laat elke bruid stralen

De kans dat je bij Bruidshuis Bij Marij slaagt is erg groot. Niet voor niets zijn wij al meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van bruidsmode in de regio Groningen. Dit hebben wij te danken aan onze betrokkenheid. Wij doen er namelijk alles aan om de trouwjurk echt van jou te laten worden. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van de aanstaande bruid en zelf met creatieve inbreng te komen. Vervolgens maken onze coupeuses jouw trouwjurk precies op maat, zodat deze perfect aansluit op je figuur. Hierdoor zijn wij ook gespecialiseerd in bruidsmode met een maatje meer.

Prachtige collectie bruidsmode nabij Groningen

Bruidshuis Bij Marij heeft een prachtige collectie, bestaande uit topmerken zoals Affinity, Amélie, Di Lorenzo, Kleemeier, Lillian West, Lisa Donetti, Marylise, MoriLee, Noblesse, Poirier, Sincerity, Sweetheart en White One (Pronovias) Op onze website kun je alvast een kijkje nemen, maar het daadwerkelijk kiezen, passen en vinden van jouw droomjurk is natuurlijk het leukst! Daarom besteden wij graag alle tijd en aandacht aan elke bruid, om uitgebreid jurken te zoeken en passen. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak, zodat wij tijd en een styliste voor je kunnen reserveren.

Pasafspraak bruidsmode

Tijdens je pasafspraak kun je alle jurken rustig bekijken en ontdekken welke stijl bruidsmode jou het meeste aanspreekt. Maar dit wil je misschien liever niet alleen doen. Gemiddeld komen de meeste bruiden dan ook met vier personen. Uit ervaring blijkt ook dat het erg gezellig is om je (schoon)moeder, (schoon)zussen en/of vriendinnen mee te nemen. Wil je liever meer dan 4 personen meenemen? Geef dit dan van te voren even aan, zodat we er rekening mee houden.

Contact Bruidshuis Bij Marij

Onze bruidsmodezaak zit gevestigd in Franeker, wat ongeveer op een uurtje rijden vanaf Groningen ligt. Heb je vragen of wil je graag een pasafspraak maken? Bel dan naar 06 – 23 78 78 46 of vul ons online afsprakenformulier in. Bruidshuis Bij Marij vlakbij Groningen laat graag elke bruid stralen!

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Bekijk ook: Bruidsmode Drachten