Over Bruidshuis Bij Marij

Ninasbruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Ons assortiment bruidsjurken bestaat uit meerdere collecties van bekende bruidsmode merken die allen te vinden zijn op onze website.

Ninasbruidsmode is tevens gespecialiseerd in bruidsjaponnen voor de bruid met een maatje meer.

Waarom zou je naar Ninasbruidsmode gaan?, er zijn toch genoeg winkels bij je in de buurt?

Nou heel simpel eigenlijk: Wij doen er alles aan om “jouw” trouwjurk ook echt van jou te laten worden. Naast de wensen van de a.s. bruiden, waar we heel goed naar luisteren, helpt onze creatieve eigen inbreng je vaak ook op ideeën.

Al onze trouwjaponnen worden op maat gemaakt door onze coupeuses zodat jouw droomjurk perfect aansluit op je figuur.

Op de website willen wij je een indruk geven van de collecties die je bij ons in de winkel aantreft.

In onze winkel en op deze website laten we zien dat een trouwjurk niet “duur” hoeft te zijn. Bij NinasBruidsmode vindt je al een prachtige japon vanaf € 699.

Natuurlijk is het kiezen, passen en vinden van “jouw” trouwjurk het allerleukst. We zien je daarom graag in onze winkel en wensen je alvast heel veel kijkplezier op onze website!

Om elke bruid de aandacht te geven die nodig is voor het kiezen van “haar japon” werken wij uitsluitend op afspraak. Rechts boven in de pagina vindt je de knop “pasafspraak maken”. We zullen dan zo snel mogelijk je afspraak via de mail of per telefoon bevestigen.

Het team van Ninasbruidsmode